Hieronder volgt informatie over alle behandelingen die Bella Sorella aanbied.

Wimperextensions

Overweeg je het om wimperextensions te laten zetten? Neem dan de volgende informatie goed door.

Wimperextensions worden door middel van speciale lijm bevestigd aan de natuurlijke wimper. Deze lijm heeft een hechttijd van 4 tot 6 weken. Door de natuurlijke wimperuitval kan het zijn dat de extensions eerder uitvallen. Hierdoor is het raadzaam elke 2 tot 3 weken terug te komen voor een refill, om het geheel mooi te houden. 

De lijm die gebruikt wordt is speciaal samengesteld voor het plaatsen van wimperextensions, toch kunt u kort na de behandeling een licht irriterend gevoel en roodheid ervaren door lijmdampen die vrijkomen. Dit trekt meestal binnen een kwartier, maar uiterlijk binnen 24 uur weer weg. 

Heb je last van allergieën? Geef dit aan mij door alvorens de behandeling te ondergaan. Je kunt bij mij een patch test afnemen waarbij een sample van de lijm met een pleister op de pols geplakt wordt. Als er binnen 48 uur geen reactie optreed is het veilig om extensions te laten zetten.

Heb je extensions laten plaatsen en vermoed je dat je toch een allergische reactie hebt? Neem als eerst contact met mij op, we doorlopen dan samen de symptomen. Als hieruit blijkt dat er inderdaad sprake is van een allergische reactie dien je eerst bij jouw huisarts een allergieremmer in te nemen voordat ik de exentions veilig kan verwijderen. De lijm is namelijk behoorlijk sterk, maar de remover is nog heftiger. 

Bella Sorella is niet aansprakelijk voor allergische reacties. Je dient hier zelf zorg voor te dragen. Vertrouw je het niet? Neem eerst een patch test af. 

Hoe lang de extensions mooi blijven zitten is afhankelijk van heel veel factoren. De gebruikte producten en de plaatsing van de extensions spelen hierin een grote rol, ik heb dan ook lang gezocht naar de perfecte producten en volg regelmatig trainingen om de nieuwste en beste technieken aan te kunnen bieden. Hierna is het aan jou om goede nazorg voor de extensions te dragen. Ik zal je hierover informeren na de behandeling.

Je krijgt bij mij een week  garantie op de wimperextensions, mits je je aan de nazorg maatregelen hebt gehouden. 

 

Lash volume lift

Bij de lash volume lift worden de eigen wimpers permanent omhoog gelift door middel van speciale rods en vloeistoffen. 
Hierdoor lijken de eigen wimpers langer. De lash lift zakt uit wanneer de eigen wimpers langzaam uitvallen. Het effect van de lash lift blijft 6 tot 9 weken zichtbaar.
Je kunt deze behandeling om de 6 weken herhalen. 

Allergische reacties op de lash lift komen heel zelden voor. Ben je allergisch voor extensions? Grote kans dat een Lash volume lift wel goed gaat.
Ook voor deze behandeling kan je een patch test aanvragen. Hier geldt ook; binnen 48 uur geen reactie, veilig om de behandeling te ondergaan.