• Bella Sorella is ook bereikbaar via Whats-App 0640725681
  • Let op! U kunt bij ons alleen contant betalen.
  • Bella Sorella is ook bereikbaar via Whats-App 0640725681
  • Let op! U kunt bij ons alleen contant betalen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Natalie Verbeek, ik ben 22 jaar oud en sinds kort trotse eigenaresse van Bella Sorella. Ik ben geboren in Veenendaal. Sinds anderhalf jaar woon ik samen met mijn vriend Victor en een aantal maanden geleden hebben wij ons gezinnetje mogen verrijken met de adoptie van onze lieve hond, Sky, een kruising Amerikaanse Stafford x Amerikaanse Pitbull, klinkt wellicht wat 'imposant' maar hij is ieders beste vriend (in ruil voor wat lekkers uiteraard 😜). Toen Sky een half jaar in ons bezit was, hebben wij besloten er een Rottweiler pup bij te nemen, Gaia. Sky en Gaia zijn onafscheidelijk.

Ikzelf ben een enorme koffieleut, vanzelfsprekend dat je bij mij dus ook altijd word voorzien van een bakje koffie of thee. Daarnaast houd ik ontzettend veel van kletsen, ik houd van gezelligheid en vind het fijn als mensen zich op hun gemak voelen bij mij.

Thuis heb ik ook nog een aantal hobby's. Zo kan ik namelijk uren aaneengesloten zitten haken, schilderen, decoreren, knutselen etc. Ik ben graag creatief bezig.
Samen met mijn vriend Victor...


... die tevens ook mijn haarstylist is


& onze kleine dondersteen Sky, 1 jaar oud.


Bella Sorella

Het idee voor de salon is in 2018 ontstaan. In 2019 is Natalie opleidingen gaan volgen tot wimper styliste. Medio 2019 zijn Natalie en Victor druk aan de slag gegaan om de schuur om te bouwen tot een sfeervolle en functionele salonruimte. Natalie ambieert meer diploma's in de schoonheidszorg te behalen, hierdoor kan Bella Sorella een breder assortiment behandelingen aanbieden.