Veel gestelde vragen

 • Zijn wimperextensions schadelijk voor mijn eigen wimpers?
  In de eerste instantie zijn extentions niet schadelijk voor de eigen wimpers. Dit hangt wel van meerdere factoren af; Laat extensions altijd plaatsen door een gecertificeerd wimperstyliste. De juiste dikte, lengte en manier van plaatsen zijn van cruciaal belang voor gezonde wimpers. Nadat een vakkundig styliste haar werk heeft gedaan is het aan jou zelf om goede nazorg voor de wimpers te dragen. 
 • Hoe zorg ik voor mijn wimperextensions?
  -
  Laat jouw extensions 24 uur na plaatsing niet nat worden, de lijm hardt van buiten naar binnen uit. Wanneer de lijm nat wordt is er kans op verklevingen van de lijm.
  - Gebruik geen olieproducten rondom de ogen, dit zorgt voor krachtverlies van de lijm en de extensions zullen hierdoor sneller loslaten. 
  - Borstel jouw extensions dagelijks sowieso na het douchen en na het slapen, met het mascaraborsteltje die je van jouw stylist meekrijgt. 
  - Zweet, chloorwater, zonnebrand/zonnebank crème zijn niet bevorderlijk  voor de hechtingsduur van de wimperlijm. 
 • Waarom moet ik wimperextensions opvullen?
  Zoals elke andere haar op ons lichaam, hebben onze wimpers ook een eigen groeicyclus. Deze cyclus duurt ongeveer 7 weken van groei naar uitval. Wanneer de eigen wimper uitvalt, valt de extension er mee af. Gemiddeld hebben mensen 80 tot 120 wimpers per oog. Per dag verliezen wij gemiddeld 3 tot 5 wimperharen per oog.